Administration

Billede af Viktoria Matilde Schütt

Viktoria Matilde Schütt, administrativ medarbejder og fagperson.

Viktoria varetager både opgaver af administrativ karakter, samt visitationssamtaler, og er en del af samtalegrupperne. Viktoria har en tværfaglig humanistisk bachelor (Psykologi og Kultur- og Sprogmødestudier) fra Roskilde Universitet og pt. specialestuderende på cand.soc. ved AAU.

viktoria@exitcirklen.dk

Billede af Steen Rasmussen

Steen Rasmussen, pensionist og frivillig forretningsordfører

Tidligere ansat som økonomichef ved Det frie Gymnasium, et selvejende gymnasium stiftet i ånden fra 1960. Steens holdning er præget af modstand mod al form for vold som middel til kommunikation og magt, hvor et arbejde som Exitcirklen udfører kræver fuld opbakning. Derfor har Steen valgt at blive frivillig. Med sine kompetencer bistår han i den fremtidige konsolidering af Exitcirklen.

Billede på vej

Josephine Borowska Jørgensen, kommunikation- og udviklingsansvarlig.

Josephine har en cand.mag. i kultur- og sprogmødestudier samt kommunikation fra Roskilde Universitet. Gennem sin uddannelse og professionelle virke arbejder hun med komplekse områder omhandlende magtstrukturer, køn og interkulturelle spørgsmål.  

josephine@exitcirklen.dk

Fagprofessionelle

Billede på vej

Bolette Line Kragh, Psykoterapeut og erfaringsperson.

Bolette er certificeret psykoterapeut 2006, og en master i gestaltterapi fra 2008. Hun driver egen entreprenørvirksomhed indenfor ejendomshandel og arbejder sideløbende, som både fagperson og erfaringsperson i Exitcirklen.

“Jeg har en stor passion for arbejdet med at bryde den sociale arv og at genfinde sin styrke efter et liv med psykisk, fysisk, seksuel vold”

Billede af Jannie

Jeannie

Jeg er en 37 årig kvinde, der til dagligt arbejder som kropsterapeut, Coach og mentaltræner i egen klinik. Jeg har en forhistorie i et psykisk voldeligt ægteskab og giver nu hjælp og redskaber til at andre mennesker kan komme styrket tilbage i deres krop.

Billede af Kristine Marstrand-Jørgensen

Kristine Marstrand-Jørgensen, Fagperson og frivillig facilitator i samtalegruppen ”Landet efter psykisk vold”

Kristine er uddannet Cand. Theol/Sognepræst og har professionel erfaring med fortrolige livssamtaler og at facilitere grupper for både unge og voksne. Kristine er desuden medlem af koordinationsgruppen i forskningsnetværket ”Køn og Vold” der bla arrangerer foredragsrækker for fagpersoner/forskere vedr kønsrelateret vold. 

Billede af Narayani Rikke Lohmann

Narayani Rikke Lohmann er fagperson og facilitator i samtalegrupperne.

Naraya er kandidat i pædagogisk psykologi og billedkunstner, med fokus på empowermentprocesser. Hun har erfaring med psykisk vold i børne- og voksenfællesskaber. I sit arbejde har hun anvendt interaktivteater som metode til at bryde med mobning, skabe indsigt og fælles refleksion over psykisk voldelige dynamikker.

narayani@live.dk

Billede på vej

Sarina er uddannet socialpædagog, og har gennemført et 13 dages tværfaglig uddannelse i dialektisk adfærdsterapi.

Hun har stor interesse for psykologi, og har taget en række kurser løbende med fokus på psykisk førstehjælp, kognitiv terapi og traumer.
Hun har i flere år arbejdet på at forbedre døve og hørehæmmedes muligheder for hjælp og støtte, og har tidligere været med til at etablere støttegrupper for psykisk sårbare døve.
Hun blev frivillig i Exitcirklen december 2019, og har sammen med Exitcirklen fået etableret tegnsprogsgruppen som hun i dag faciliterer. Tegnsprogsgruppen er den eneste samtalegruppe i Danmark til døve og hørehæmmede, som har været udsat for psykisk vold.

Erfaringspersoner

BIllede af Cecilie

Cecilie

Billede af Ella

Ella Ravn, frivillig erfaringsperson og medfacilitator i samtalegruppen for unge, hvorigennem hun også varetager visitationer.

Ella studerer psykologi på Københavns Universitet og har selv oplevelser fra et psykisk voldeligt forhold. Hendes faglige viden om  psykologi og erfaring fra egne oplevelser giver stor drivkraft til hjælpe andre ud på den anden side af den psykiske vold. 

“Mit frivillige arbejde i Exitcirklen er meget meningsgivende, og det at kunne hjælpe andre på vej er på en og samme tid en helende proces for mig selv.”

Jurist/advokat

Socialrådgivere

Billede af Simone Marstrand

Simone Marstrand er uddannet socialrådgiver.

Gennem sit professionelle og frivillige arbejde har hun arbejdet med at støtte og rådgive mennesker i krise og vanskelige situationer. Simone har derudover deltaget i tre gruppeforløb og har derfor også personlig erfaring, viden og forståelse for det at være udsat for psykisk vold.

Psykolog/Supervision

Billede af Klara Danø

Klara Danø, psykolog og frivillig facilitator i tegnsprogsgruppen

Klara er psykolog med faglig interesse for terapeutisk samtaleforløb og kognitiv adfærdsterapi. Hun arbejder som frivillig facilitator i Exitcirklen med at facilitere en samtalegruppe for døve og hørehæmmede, kaldt tegnsprogsgruppen.