Exitcirklens ledelse

Sherin Khankan, stifter og direktør.

Sherin Khankan er stifter af og direktør for Exitcirklen. Hun er religionssociolog, forfatter, foredragsholder, certificeret kognitiv psykoterapeut og børnegruppeleder. I 2016 blev Sherin af BBC udnævnt til at være blandt verdens 100 førende kvindelige pionerer hvad angår ligestilling og kvinders rettigheder globalt.

Mail: sherin@exitcirklen.dk

Billede af Camilla Dremark

Camilla Dremark, sexolog og leder af Exitcirklen Jylland

Camilla har læst religionsvidenskab og filosofi på Aarhus Universitet og er certificeret sexolog med speciale i seksuel vold.  Udover den daglige ledelse af Aarhus, Aalborg og Esbjerg varetager hun Exitcirklens sexologiske indsats samt individuelle samtaleforløb.

Mail: camilla@exitcirklen.dk

Mette Thyghøj er kandidat i psykologi og psykoterapeut.

Hun har specialiseret viden om vold, og er projektleder i Lev Uden Vold, hvor hun har psykologiske samtaleforløb med voldsudøvere- og gruppeterapi for voldsudøvere. Mette Thyghøj har 20-års erfaring med gruppefacilitering og udvikling af gruppekoncepter, og figurerer i Exitcirklens regi som ekspert på voldsudøverområdet.
Aktuelt er der lange ventelister på voldsudøverområdet, og det er derfor aktuelt at oprette tilbud til netop denne målgruppe.

Mail: mette@exitcirklen.dk

Line Mansour, Leder af NAVIGATION

Line er ansvarlig for NAVIGATION, som omhandler negativ social kontrol og æresrelaterede problematikker i flerkulturelle familier. Igennem NAVIGATION sætter Line fokus på et ”missing link” i kampen mod negativ social kontrol – nemlig forholdet mellem børn og forældregenerationen.

Billede af Hans Vedsted

Hans Vedsted, Personlig assistent og rådgiver for Sherin Khankan.

Hans er tidligere pilot, og er ansvarlig for at drive den mandlige dimension i Exitcirklen. Han arbejder for at hjælpe mænd som i barndommen, på arbejdet eller i parforholdet har været udsat for psykisk vold.

Mail: hans@exitcirklen.dk