Bliv frivillig eller praktikant

Leder du efter et givende og spændende frivilligt arbejde, og ønsker du at gøre en forskel for personer, der er eller har været udsat for psykisk vold?

Exitcirklen kunne ikke eksistere uden de mange frivillige, som er en del af vores organisation. Vi har løbende brug for frivillige i vores afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Opgaverne og jobbene er mange, og vi leder derfor efter frivillige med forskellige kompetencer. Hvis du har hjertet på rette sted og ønsker at gøre en mærkbar forskel, kan du være lige præcis den, vi står og mangler.

Nedenunder kan du læse om mulighederne for at blive frivillig eller praktikant hos os, men du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om at være frivillig.

Er du interesseret i at være frivillig i Exitcirklen, så send en kort ansøgning, hvor du fortæller om dig, dine kvalifikationer og hvad du ønsker at hjælpe med. Når vi har modtaget din ansøgning, bliver du indkaldt til en samtale, såfremt vi finder dig og din viden relevant.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Som frivillig i Exitcirklen kan du deltage i en lang række aktiviteter og opgaver, som hjælper vores målgruppe. Læs mere om mulighederne her.

Hvad får jeg ud af at være frivillig i Exitcirklen?

Som frivillig i Exitcirklen giver du en masse til andre, men det er også vigtigt for os, at du får noget ad af at være frivillig. Læs mere om fordelene ved at være frivillig her.

Aktuelle frivilligjobs

Her kan du finde en oversigt over ledige frivillig-og praktikantstillinger på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Aktuelle frivilligjobs

Her kan du finde en oversigt over ledige frivillig-og praktikantstillinger på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig i hverdage kl. 12:00-15:00 ellers bliv ringet anonymt op her.