Hvad får jeg ud af at være frivillig i Exitcirklen?

Som frivillig i Exitcirklen giver du både din tid, din faglighed og dine kompetencer, og derfor vil vi gerne give noget igen til dig.

Som frivillig i Exitcirklen giver du både din tid, din faglighed og dine kompetencer, og derfor vil vi gerne give noget igen til dig.

Faglige arrangementer

Alle frivillige kan gratis deltage i Exitcirklens egen uddannelse Psykisk Vold Uddannelsen, hvor du lærer, hvad psykisk vold er, og hvor vi bl.a. kommer ind på emner såsom traumehåndtering, seksualiseret vold, negativ social kontrol og meget mere. Læs mere om vores uddannelse her (link til uddannelsen på hjemmesiden).

Sociale arrangementer

Exitcirklen holder løbende sociale arrangementer – både i de lokale afdelinger og nationalt. Dette kan bl.a. være sommerfester, julefrokost, hyggelige frivilligmøder mm., hvor du har mulighed for at møde de andre frivillige i Exitcirklen

Supervision

Har du en frivilligstilling i Exitcirklen, hvor du er i kontakt med deltagerne, det kan bl.a. være som facilitator i en gruppe, erfaringsperson eller visitator, tilbyder Exitcirklen supervision, hvor du sammen med andre frivillige får mulighed for at finde nye løsninger på svære problematikker og dilemmaer i arbejdet. Til at facilitere supervisionen, vil der være en uddannet supervisor.

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig i hverdage kl. 12:00-15:00 ellers bliv ringet anonymt op her.